bej_araink-gomb

Hírlevél

facebook
Csatlakozz hozzánk a  Facebookon! Rajongóként mindig naprakész leszel: remek ajánlatok, termékek, sőt videók és sok más érdekesség vár rád!

facebook_join

Galéria

galeria

Megtakarított vízmennyiség

Az EZ Wash ismét az Oldtimer Expón

 

Az EZ Wash ismét az Oldtimer Expón

ot2012nagyÚj helyszínen, a Hungexpo B pavilonjában várjuk a régi autók szerelmeseit. Most is kiderült: a régi vasaknak idén is vannak rajongói, hiszen a megnyitás után azonnal érkeztek látogatók, akik kihasználva a péntek déli indulás előnyeit, a tolongást elkerülve tudták megcsodálni a mintegy 200 veterán járművet. Szerencsére az idő mellénk állt, egész hétvégén nyárias meleg volt, így a kiállítási területig eljutni is egy élmény volt a frissen kizöldült hársfák között-alatt. A gyerkőcöknek is remek program, mert a foglalkoztatók mellett ugrálóvár is várja a legkisebbeket, és az olyan srácok,  akik szeretik a meséket, régi ismerőssel találkozhatnak: Hudson Doki is eljött a kiállításra a Verdákból.

Mind a 200 autó gyönyörűen csillogott a kiállítás mind a 4 napján, mert az EZ Wash a nyitás előtt nagy részüket gőzzel jó alaposan megtisztította és a rendezvény folyamán is folyamatosan "járőröztünk", hogy az esetleges ujjlenyomatokat eltüntessük az autócsodák fényezéséről.

Standunkon egy 1962-es Ford Thunderbirdöt állítottunk ki, melyet nem csak megcsodálhattak a látogatók, hanem ki is próbálhatták és csinos hostesseinkkel közösen fotót is készíttethettek magukról. TOvábbá megajándékoztuk Őket egy kedvezményes autómosás kuponnal is!

 

Itt minden kedves látogatónk megtalálja a róla készült fotót!


Vissza

 

Minden jog fenntartva EZ Wash Hungary Kft. 1094 Budapest Márton u. 1/b. E-mail: office@ezwash.hu