bej_araink-gomb

Hírlevél

facebook
Csatlakozz hozzánk a  Facebookon! Rajongóként mindig naprakész leszel: remek ajánlatok, termékek, sőt videók és sok más érdekesség vár rád!

facebook_join

Galéria

galeria

Megtakarított vízmennyiség

Hazai rekord

"Hazai rekord: 28 820 lóerő mosása egyetlen nap alatt"

amtsNem hivatalos, de minden bizonnyal rekordérték az EZWash által egy nap alatt lemosott 97 autó összesen 28 820 lóerős teljesítménye.

"Nem ma, már három hete volt az Autó, Motor és Tuning Show , amely méretét és sokszínű, temérdek tuning, új és veterán autót, valamint motorkerékpárt felvonultató tárlatával, valamint Ken Block látogatásával joggal mondható az eddigi legjelentősebb autós seregszemlének. A pénteken nyitott kiállítás legérdekesebb és legfárasztóbb napja azonban nem a látogatók fogadásakor, hanem egyel előtte, a nulladik volt. Az a nap, amikor épültek a standok, amikor még csak érkeztek a közönséget szórakoztató autók. Hiába jött egy részük tréleren vagy akár kamionban, még azok sem voltak olyan tiszták, hogy reflektorokkal megvilágítva ne tűnjenek koszosnak. Mosni tehát kellett, azt pedig lehet sokféleképp. Egy vödör vízzel és kefével, ablaktisztítóval és törlőpapírral, valamint az EZWash receptje és gyakorlata szerint gőzzel és mikroszálas kendőkkel is. Nem titok, hogy a legjobb, egyedüli karcmentes eredménnyel utóbbi kecsegtet.

 

A Tuning Show legnagyobb mosópartnereként az EZWash fogadta a legexkluzívabb autókat, 97 autó tulajdonosa döntött úgy, hogy nem küzd egyéb módszerekkel, hanem rájuk bízza autójának, jó eséllyel legféltettebb kincsének tisztítását, hogy az a lehető legszebb fényben tündököljön a látogatók számára. Ennek eredményeként az EZWash, pontosabban az EZWash Lurdy Ház csapata egyetlen nap alatt nem kevesebb mint 28 820 lóerő összteljesítményű autócsordát tisztított meg speciális, foltmentes száradású gőzrendszerével . A felhozatalban olyan különlegességek is adódtak, mint Aston Martin, DeTomasso, Ford F-650 óriás pickup, Lamborghini, Porsche, Skyline, Subaru Impreza WRX, Corvette és számos Mustang, de szintén nem hétköznapi Ladák is kerültek a rongyok alá. Mint azt a helyszínen megtudtuk, a kuncsaftok zöme nem először találkozott a gőzmosással, hiszen autójára adó, igényes tulajdonosként értékes számukra a karcmentes kézi mosás, az alapos belső takarítás. Tudják, hogy nem a legalacsonyabb árat, hanem a minőségi, mindenre kiterjedő prémium tisztítást (külső mosás, ablaktisztítás, felnitisztítás, gumiápolás, porszívózás, belső műanyagok tisztítása, külső műanyagápolás, prémium wax, bogároldás, belső műanyagok ápolása, szagsemlegesítés, szellőzőrendszer tisztítása) elvárva az EZWash díja egyáltalán nem magas, sőt, kifejezetten kedvező."

A teljes cikket az autonavigator.hu oldalon találja  itt


Vissza

 

Minden jog fenntartva EZ Wash Hungary Kft. 1094 Budapest Márton u. 1/b. E-mail: office@ezwash.hu